Egy oldtimer Jaguar gépkocsival gazdagodott a Vay Miklós Református Szakgimnázium Szakközépiskola és Diákotthon

Egy igazi különlegesség érkezett a Vay Miklós Református Szakgimnázium Szakközépiskola és Diákotthonba. Az intézmény egy volt pedagógusa jószívű felajánlást tett, így az igazgató és a tanulók egy oldtimer XJ6-os Jaguar gépkocsit vehettek át tegnap délelőtt. A részleteket Dr. Téglás Zsolt, intézményvezető foglalta össze.

“Intézményünkből már nyugállományba vonult pedagógusok közül sokan még a nyugdíjas éveikben is szívügyüknek tekintik iskolánk támogatását. Erre kitűnő példa Tölgyesi István Tanár Úr és Tölgyesi Istvánné Tanárnő, akik személyes angliai rokoni szálaikat mozgósítva egy oldtimer gépkocsival gazdagították iskolánkat, ami oktatási célokat fog szolgálni és egyfajta szimbóluma lesz az autószerelő képzésnek.” – nyilatkozta Dr. Téglás Zsolt, igazgató.

“Iskolánk tanulói és tanárai nevében ezúton is köszönjük Clive Adams orvosprofesszor, egyetemi tanárnak nagylelkű Jaguár típusú személyautó adományát, mellyel iskolánkban folyó autószerelő képzést támogatja. Isten áldását kívánjuk a Professzor Úr és Családja életére!”

(Fotók: Bódisz Attila és Vay Miklós Református Szakgimnázium Szakközépiskola és Diákotthon)

Feltöltő

Fel