Szeptember elején bezár A Művelődés Háza és Könyvtára!

Tisztelt Sárospatakiak, Kedves Látogatók!

 

Mint arról Önök már bizonyára értesültek az idén 35 éves születésnapját ünneplő intézményünk, A Művelődés Háza és Könyvtára épületének felújítási munkálatai hamarosan elkezdődnek.

A beruházás érinti az épület egész területét, valamennyi szervezeti egységét. Szolgáltatásaink 2018 szeptemberétől a Makovecz házban szünetelnek. A város kulturális életének további zavartalan kiszolgálása érdekében törekszünk az intézményegységek működési feltételeit biztosítani, a megszokott szolgáltatásokat elérhetővé tenni. A jelenleg használt 3300 m2 kiürítése és az új helyszínek kialakítása terveink szerint szeptember hónapban megtörténik.

Az őszi-téli évad programjait 2018. október 8-tól az alábbi címeken érhetik el.

  • Városi Könyvtár – Eszterházy Károly Egyetem Comenius Campus Sárospatak Eötvös u. 5-7.
  • A Művelődés Háza – Újbástya Rendezvénycentrum Sárospatak Szent Erzsébet út 3.
  • A Mozi – Sárospataki Képtár Szent Erzsébet út 14.

Megértésüket kérve abban bízunk, hogy a megváltozott körülmények ellenére is látogatói lesznek programjainknak.

A költözés előtt tisztelettel és szeretettel hívjuk Önöket egy protokollmentes,  jó hangulatú zenés-táncos közös estre, A Művelődés Háza és Könyvtára épületébe, 2018. szeptember 1-jén 19 órára. Kérjük, részvételi szándékukat a portán előzetesen jelezzék, augusztus 30-ig.

Várjuk mindazokat, akik szeretnének egy régi művházas történetet feleleveníteni, barátokkal koccintani. Az első pohár bort az intézmény állja, további fogyasztás a helyi büfében vagy batyus jelleggel. A jó hangulatot az Ildi Rider zenekar biztosítja.

Legyenek vendégeink, búcsúzzunk közösen a Makovecz háztól!

Csatlósné Komáromi Katalin
igazgató

Feltöltő

Fel