2018.08.17. 19:00 - 20:00
Különleges Táncszínházi est a Zempléni Fesztiválon

Idén a Zempléni Fesztivál látogatói egy új műfajjal is találkozhatnak a programsorozaton, mely nem más, mint a kortárs tánc. A főszervezők az előadást a Nemzeti Táncszínház szervezésében a Nemzeti Kulturális Alap Imre Zoltán Programjának támogatásával valósítják meg.

Sárospatakon A Művelődés Házában augusztus 17-én pénteken este 19 órától Gere Anita Társulata, a DanceLab bemutatja az IMAGE című előadását, melyben helyi érdekeltségű művész is fellép Herczku Ágnes személyében, aki most nem csak énekel, hanem táncol is. Utánuk Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint dalaira az Ujszászi Dorottya által megkoreografált műsort láthatják majd az érdeklődők.

Turjányi Miklós, fesztiváligazgató elmondta: “Örülök és jól tudom, hogy a környéken rengeteg tánccsoport működik és eleve van egy szakmai közönsége ennek a műfajnak. Bíztatok mindenkit, hogy aki nem kifejezetten táncos, jöjjön el és nézze meg a pénteki előadást. Számomra is nagyon érdekes alkalom volt amikor ezt először láthattam, hiszen nem járok minden nap kortárs táncestekre. Nagyon élvezhető és elgondolkodtató lesz a műsor.”

___________________________________________
Jegyár: 1.500,-Ft
Online jegyvásárlás: ITT!

Feltöltő

Fel