Nyereményjáték a Zempléni Fesztivál ideje alatt

A Zempléni Fesztivál idei kiállításai a szó valódi és képletes értelmében egy nagybányai utazásra hívják a közönséget. A hat tárlatot tartalmazó sorozat a mai nagybányai magyar képzőművészetet mutatja be az érdeklődőknek. A Zemplén négy városában: Sárospatakon, Sátoraljaújhelyen, Tokajban és Szerencsen megrendezett bemutatók mindegyike különlegesség a maga nemében. Ha pedig valaki veszi a fáradságot és mindegyik kiállítást meglátogatja, átfogó képet kaphat arról, merre tart ma a festészetéről híres város magyar képzőművészete (lásd még ITT). Ezen túlmenően a kitartóbb érdeklődők részt vehetnek egy játékban is.

Ha valaki a műsorfüzetben található betétlapra, a Zempléni Fesztivál ideje alatt (2018. augusztus 10. és 19. között) begyűjt legalább öt, a látogatásokat igazoló pecsétet, egy Nagybányáról szóló könyvet kap ajándékba (Nagybánya és környéke, kiadta a Nagybányai Teleki Társaság). Továbbá részt vehet egy sorsoláson, amellyel egy kétszemélyes nagybányai hosszú hétvégi látogatás nyerhető.

Mit kell tennie, ha részt kíván venni játékunkban?

Látogasson meg  a hat tárlatból legalább ötöt és minden helyszínen kérje az igazoló pecsétet a Zempléni Fesztivál programfüzetének végén található, erre a célra szolgáló betétlapra. A lepecsételt lappal fáradjon be a Fesztivál irodájába (Sárospatak, Szent Erzsébet út 3. – Újbástya Rendezdezvénycentrum, naponta 10 és 12 óra között) és vegye át a könyvet, ill. nyilatkozzon, hogy részt kíván-e venni a sorsoláson. Ha nem tudna személyesen bemenni az irodába, akkor fotózza le a pecsétgyűjtő lapot és küldje el a fényképet e-mailben a nagybanya@patakikeptar.hu címre.

A megfelelő számú pecsétet tartalmazó betétlap leadási (beküldési) határideje:
2018. augusztus 19., 12 óra.

Tekintettel arra, hogy az adatgyűjtés a jelentkezők személyes adataira is kiterjed, az adatok feldolgozása és kezelése során különös hangsúlyt fektetünk az adatbiztonság követelményének megvalósulására. A személyes adatok kezelését és nyilvántartását az információszabadságról szóló 2011.évi CXII.törvény szabályai szerint végezzük. A Zempléni Fesztivál adatvédelmi szabályzatát itt olvashatja: adatvédelem. (A játék ismertetője elolvasható az erre szolgáló betétlapon is.)

Feltöltő

Fel