A Pataki kézisek remekeltek az idei szezonban

U14-es csapatunk saját korosztályában bajnok lett, mely nem kis teljesítmény. Tavaly nyáron a nemzetközi veszprémi Cell Cup-on a Veszprém csapatával döntőt játszó csapat most a régiójában elsőként zárta a szezont. Volt olyan mérkőzése, ahol közel 20 góllal győzte le ellenfelét. A bajnokságban 16 mérkőzésből 15 győzelemmel szemben mindössze 1 vereséget szenvedtek.

Serdülő csapatunk a dobogóról csupán egy ponttal lemaradva IV. helyezettként zárta a 2017/2018-as bajnoki szezont. Végig kiegyensúlyozott küzdelmek zajlottak a csapatok között. A nagy távolságok ellenére (Füzesabony, Berettyóújfalu) felkészülten érkezett a csapat idegenbeli mérkőzéseire is. Sajnos Csontos Péter sérülése és Dékány Csanád leköszönése nem várt hátrányt jelentett a csapatnak, viszont kiemelést érdemel Király Dávid és Hajdú Kristóf, akik a góllövő lista 10 legjobbja között zárták a szezont a 214 játékos közül. Az erőviszonyokról dióhéjban annyit, hogy a serdülő bajnok Füzesabony sima vereséget szenvedett Sárospatakon.

Gratulálunk Baksay Attila (U14) csapat edzőjének, akiknek több játékosa is játszott a serdülő bajnokságban is, valamint Csendes István (serdülő) edzőnek és nem utolsó sorban gratulálunk minden játékosunknak, edzőnknek az egész éves, kitartó munkáért!

Szeretnénk még megköszönni a szülőknek is a kitartást és reméljük a jövőben is hasonló következetességgel támogatják a SÁROSPATAKI KÉZILABDÁT!

Papp József

Feltöltő

Fel