Szabó Balázs Bandája adott koncertet a Vízikapunál

Pünkösd vasárnap a tartalmas és kimerítő programok után egy kis kikapcsolódásra várta az érdeklődőket Sárospatak Város Önkormányzata, hiszen egy igazán népszerű és különleges bandát hívott meg zenélni a Vízikapui szabadtéri színpadhoz, aki nem volt más, mint Szabó Balázs Bandája.

Szabó Balázs előadói pályáját egy szál gitárosként kezdte, de mára az ország egyik legnépszerűbb zenekarát vezeti. 2009-ben alapította meg a Szabó Balázs Bandáját, amellyel sajátos zenei és szövegvilágot alakított ki, ebbe hívja újra és újra kalandozni követőit. A magyar népzenét a könnyűzene különböző válfajaival és gyakran klasszikus zenei hangszereléssel ötvöző Szabó Balázs Bandája eddig négy nagysikerű lemezt jelentetett meg.

A zenész pataki koncertjére szép számmal jelentek meg fiatalok és idősebbek is egyaránt, így elmondható, hogy tényleg minden korosztályt megszólít vagy éppen megfog valamivel Szabó Balázs Bandájának zenéje. A fiatal előadó közvetlen volt közönségével, és hálás volt a nagy érdeklődés miatt is.

Feltöltő

Fel