Tartsuk tisztán a várost! – A “Vendégváró Fórumon” megfogalmazott felhívás

Közérdekű Felhívás!

Felhívjuk a Tisztelt Sárospatakot szerető, féltő, óvó és értékeink gyarapodásáért tenni akaró városlakók, vállalkozók, üzemek, intézmények figyelmét, hogy lassan

beköszönt a nyár!

Kezdetét veszi az „Idegenforgalmi Szezon”, s bár városunk egész évben az érdeklődés középpontjában áll, május és szeptember között ez az érdeklődés fokozottabban megnyilvánul. Annál is inkább igaz ez, miután városunk az idén ünnepli újra várossá nyilvánításának 50. évfordulóját!

Sárospatakon az örökölt és az épített jelenkori értékeinken túl gazdag programkínálat (fesztiválok, komoly- és könnyűzenei koncertek, művészeti táborok, kiállítások, borkóstolás, sétahajózás, lovaglás, túrázási alkalom és még sok-sok figyelemre méltó esemény) várja az ideérkező vendégeinket.

Mindezek mellett, remélhetőleg kulturált, tiszta, üde környezetben tölthetik nálunk az időt.

Ezúton hívjuk fel tehát városunk valamennyi jó szándékú polgárát és közösségét, hogy településünk idegenforgalmi fogadóképessége érdekében mindenki tegye meg a szükséges lépéseket!

Kérünk mindenkit a környezete rendben tartására: lom- és gyomtalanítással, parkok kialakításával és karbantartásával, virágosítással, stb.

Kérjük, hogy jó házigazdához méltón, szíves vendéglátóként fogadjuk a városunkba érkezőket!

Igazítsuk útba a tőlünk információkat kérőket, tájékoztassuk Őket a városunk kínálta gazdag lehetőségekről! Az sem baj, ha ezt belülről fakadó természetességgel, egy-egy szívélyességet tükröző mosoly kíséretében tesszük. Ezzel is járuljunk hozzá a

Sárospatakról alkotott kép formálásához, az itt élők kedvező megítéléséhez!

 

 

Sárospatak, 2018. május 17.

Köszönettel:

Sárospatak Város Önkormányzata
Sárospatak és Környéke Turizmusáért Egyesület
Sárospataki Lokálpatrióták Egyesülete

Feltöltő

Fel