A Plasztik SE újabb mazsorett sikerei Nyíregyházán

Április 21-én zajlott a VI. Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál Nyíregyházán a Continental Arénában. A Sárospataki Plasztik SE Ametiszt valamint Smaragd&Diamonds csapata Junior korosztályban Mazsorett/twirling formáció kategóriában indult a versenyen és képviselte Sárospatak városát.

A 40 Magyarországi település mellett Ausztriából, Szlovákiából,  Ukrajnából, és Romániából több mint 60 egyesület, tánciskola közel 2000 versenyzője 350 versenyszámmal mérette meg magát a 2 nap alatt.

Lányaink előadása a közönséget és a zsűritagokat egyaránt elbűvölte. A színpadi megjelenés, a technika, a koreográfia és az előadásmód együttes értékelése alapján a Smaragd&Diamonds csoport Bazár című pomponos koreográfiáját a zsűri ARANY Minősítéssel díjazta.

Ametiszt csoportunk kis mazsorettjei először álltak versenyszínpadon ez volt az első versenyük, amelyre nagy izgalommal és rengeteg gyakorlással készültek. Meg is lett az eredménye! Ametiszt csoportunk Best című botos koregráfiáját a zsűri EZÜST Minősítéssel díjazta.

Köszönet Noszály Kamillának, mindkét csoport oktatójának a remek koreográfiákért és a lelkes felkészítő munkájáért!

A Smaragd&Diamonds csoport tagjai: Bánóczi Regina, Butkai Evelin, Csubák Viktória, Hochvárt Anett, Fedor Zsófia, Németh Barbara, Noszály Csenge, Noszály Gréta, Szabó Hanna, Tóth Fruzsina

Ametiszt csoport tagjai: Bokros Dorina, Frikker Eszter, Haskó Vivien, Iván Liliána, Kerchner Aliz Boglárka, Kobák Dorka, Kobák Bíborka, Koleszár Teodóra, Oláh Viktória, Sütő Réka

Gratulálunk a lányoknak és edzőjüknek a sikeres szerepléshez!

A Sárospataki Plasztik SE beszámolója

Feltöltő

Fel