Sikerrel kezdte a Plasztik SE a tavaszi versenyszezont

Április 8-án került megrendezésre a Revolution Dance Cup Országos Minősítő Táncverseny és Fesztivál Tavaszi Kupája Tiszavasváriban. A Sárospataki Plasztik SE Smaragd&Diamonds csapata Junior korosztályban Mazsorett formáció kategóriában indult a versenyen és képviselte Sárospatak városát.

A kétnapos versenyen több száz táncos mérette meg magát különböző kategóriákban és táncstílusban.  Mazsorettjeink fergeteges hangulatú színvonalas előadása a közönséget és az országosan ismert és elismert zsűritagokat egyaránt magával ragadta. A színpadi megjelenés, a technika, a koreográfia és az előadásmód együttes értékelése alapján a Smaragd&Diamonds csoport Bazár című pomponos koreográfiáját a zsűri Ezüst Minősítéssel jutalmazta. Köszönet Noszály Kamillának a csoport oktatójának a remek koreográfiáért és a lelkes felkészítő munkájáért.

A Smaragd&Diamonds csapat tagjai: Bánóczi Regina, Butkai Evelin, Csubák Viktória, Hochvárt Anett,  Fedor Zsófia, Németh Barbara , Noszály Csenge, Noszály Gréta, Szabó Hanna, Tóth Fruzsina

Gratulálunk a lányoknak a sikeres szerepléshez!

A Sárospataki Plasztik SE beszámolója

Feltöltő

Fel