Részletes programok a Családi Napon

A Sárospataki II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában működő „Az Oktatás Korszerűsítéséért” Alapítvány (Sárospatak, Petőfi u. 1. sz.) a Sárospataki Rendőrkapitánysággal együttműködve 2018. április 14-én egy nagyszabású Családi napot szervez sárospataki és környékbeli lakosok részére.

A Családi napon megrendezésre kerül a „Közlekedik a Család” közlekedésbiztonsági verseny, a „Ki a mester két keréken” illetve a „Kerékpáros iskolakupa” sárospataki döntője. A rendezvényen karate-, ökölvívó, extrém kerékpáros-, katasztrófavédelmi, rendőrségi, majorette és elsősegélynyújtó bemutatók is lesznek. Egészségügyi szűrést a Sárospataki Rendelőintézet védőnői szolgálatának munkatársai végeznek a helyszínen. Továbbá ugrálóvár, arcfestés, kézműves sarok, ugrálóvár, futóverseny, kerékpáros ügyességi verseny stb. várja az érdeklődőket.

Előzetes egyeztetés alapján a program helyszíne: 3950 Sárospatak, Bláthy Ottó utcán lévő Fraisa Hungária Kft. telephelye /volt ÉMÁSZ pálya/.

14 órától itt kerül megrendezésre a Plasztik SE szervezésében a “Húzd fel a nyúlcipőt!” városi futóverseny. Nevezni a helyszínen lehet 13.30-tól.
Nevezhető kategóriák:
Ovi 30 m
Alsó tagozat 1-2. osztály (fiú, lány) 30 m
Alsó tagozat 3-4. osztály (fiú, lány) 60 m
Felső tagozat 5-6. osztály (fiú, lány) 60 m
Felső tagozat 7-8. osztály (fiú, lány) 100 m
Felnőtt (középiskolás is) férfi, női 400 m
Családi (4 fős csapatok) 400 m
/A helyszín adottságai miatt a távok nem pontosak!/

Mindenkit várunk szeretettel!

A Szervezők

Feltöltő

Fel