Karate sikerek a Knock Down Kyokushin Karate Diákolimpián

Vácon, 2018.03.31-én rendezték meg a 2017/2018. évi Knock Down Kyokushin Karate Diákolimpiát. A Sárospataki Kyokushin Karate Sportegyesületet öt versenyző képviselte városunkat.

Tallárom Balázs (formagyakorlat), Gál Csaba Patrik, Ignéczi Dávid, Búza Ábel és Velmovszki Dóra (küzdelem) léptek szőnyegre a Diákolimpián. Közel 300 versenyző részvételével igen erős mezőnyben sikerült jó eredményeket szereznünk, hiszen Tallárom Balázs három nyert formagyakorlat bemutatása után megszerezte élete első Bajnoki címét, míg Velmovszki Dóra megérdemelten szintén első helyezett lett, hiszen mind a három küzdelemét ipponnal tudta megnyerni.

Búza Ábel kéz sérüléssel bajlódva állt fel a döntőre és ez sajnos rá is nyomta a bélyegét a küzdelmére, így is a dobogó második helyére tudott felállni. Ignéczi Dávidnak nem kedvezett a szerencse, az első mérkőzését azzal a harcossal kellett vívnia, aki a verseny végén a dobogó tetejére állt fel, azonban harcosan helytállva küzdött végig. Gál Csaba Patrik mérkőzését követően a bírók 2:1 arányban az ellenfelét hozták ki győztesnek, így nem jutott tovább.

Gratulálok minden résztvevőnek és köszönöm a szülőknek hogy gyermeküket támogatva a helyszínre is elkísérték őket.

Velmovszki József

Feltöltő

Fel