Karate sikerek Horvátországban

Márciusban közepén kezdődött meg a Sárospataki Kyokushin Karate SE versenyszezonja Horvátországban. Sveta Nedalja adott otthont a nemzetközi 15. Domenice Kupának, melyre 14 ország versenyzői adták le nevezésüket, köztük természetesen a sárospataki karatékák is szőnyegre léptek.

A Sárospataki csapat tagjai: Gál Csaba Patrik, Tallárom Balázs, Kovács Áron, Búza Ábel, Velmovszki Dóra. Felkészítő edzőjük pedig Velmovszki József, akitől megtudtuk, hogy most sem tértek haza üres kézzel a versenyről.

Kovács Áron negyedik helyezett lett, Búza Ábel junior férfi kategóriában első helyezést ért el, Velmovszki Dóra pedig első felnőtt női versenyén bajnoki címet szerzett. Tallárom Balázs versenyénél, egy nyert formagyakorlat után a bírók 3:2 arányú döntéssel ellenfelét hozták ki győztesnek így nem tudott dobogóra állni.

Velmovszki József eredménytől függetlenül köszöni a karatékáknak a versenyre való felkészülést és a kísérő szülőknek, hogy jelenlétükkel a helyszínen szurkolva segítették a sárospataki versenyzőket.

Eredményeikhez gratulálunk!

 

Feltöltő

Fel