A MINK vendége volt Gulyás Roland

Az idén 5 éves Sárospataki Magyar Ifjak a Nemzeti Közösségvállalásért Egyesület (MINK) továbbra is küldetésének tartja, hogy Sárospatakon színt vigyen a civil életbe és emellett folytatja kultúramegtartó tevékenységét. Az Asztaltársaság címet viselő programsorozatuk már 3 éve ad lehetőséget a fiatalok kötetlen találkozására, a város életének színesebbé tételét szolgálva. A 2018. év első Asztaltársaságába Gulyás Rolandot invitálták meg vendégként, aki tavaly vált szélesebb körben is ismertté, az X-Faktor című tehetségkutató műsorban elért döntős helyezésével.

Idén pedig már többször láthatták a nézők A Dal című televíziós versenyben, ahol első önálló számával, a ByeAlex által írt HYPNOTIZED című dalával vett részt. Sajnálatos módon a középdöntőig jutott Roli, de ahogyan ő is, mi is tudjuk, hogy ez csupán a kezdet. Az érdeklődők természetesen ezt a dalt is hallhatták a Cuvée Rendezvényházban tartott kis koncerten. Az előadás azonban nem csak erről szólt, hanem céljuk volt bemutatni egy olyan fiatalembert, aki a környékről indult, nagyon nehéz körülmények közül, mégis akaraterejével, szorgalmával és tehetségével ki tudott törni ebből a közegből. Mindezekről, az egyes előadott dalok szünetében, amíg az énekes kicsit „pihent” Remeczki Imre a Magyar Ifjak mentora és tagja, Roland volt osztályfőnöke faggatta.

A beszélgetés továbbá jövőbeli terveiről, karrierjének további állomásairól és újabb céljairól. A jó hangulatú estet a közönséggel való találkozás és közös fotózás zárta le, hiszen Rolandnak már vannak különböző korosztályhoz tartozó rajongói is, akik ezúttal is örömmel vettek részt a programon. Az Egyesület tagjai ezúton is köszönik mindenkinek az érdeklődését és megjelenését.

A fotókért köszönet Sipos Áronnak.

Sárospataki Magyar Ifjak a Nemzeti Közösségvállalásért Egyesület

Feltöltő

Fel