Országos Zsinórlabda Diákolimpián az “Erdélyi” csapata

Iskolánk csapata 2018. február 23-24-én a FODISZ által szervezett Országos Zsinórlabda Diákolimpián vett részt, melynek az idei éven Székesfehérvár adott otthont. Kilenc tanuló képviselte az ország 16 legjobb csapata között intézményünket.

A sorsolás – a tavalyi évhez hasonlóan – kedvezőtlenül alakult számunkra, a rendkívül erős Székesfehérvár, Békéscsaba, Budapest, Nyírbátor csapatai által alkotott csoportba kerültünk. 
A budapesti csapat elleni siker után sajnos három vereséget szenvedtünk, így csoport negyedikként jutottunk tovább a helyosztóra, ahol a 10. helyért küzdhettünk.
Itt Nyíregyháza ellen nyertünk – ezzel visszavágtunk a regionális döntőn elszenvedett vereségért – Pécstől viszont kikaptunk, így csapatunk a 11. helyet szerezte meg

Az eredmény így is elismerést érdemlő, hiszen ezt a játékot az előző évben kezdtük megismertetni tanulóinkkal és a tavalyi csapat fele már kikerült a korcsoportból. 

Nagy gratuláció jár tanulóinknak, akik mind a regionális, mind az országos döntőn végig teljes erőbedobással, odaadással küzdöttek!
A csapat tagjai: Oláh Norbert, Oláh Tamás, Csendi Valéria, Strausz Eugénia, Strausz Arnold, Csendi Ádám, Herman Ákos, Juhász József, Farkas Eszter

Erdélyi János Általános Iskola

Feltöltő

Fel