Könnyűzenei kórus alakul Sárospatakon – tagokat keresnek!

Kedves Ismerősök és Ismeretlenek!

Bizonyára sokan emlékeztek még a 2003. augusztus 20-i sárospataki “István, a király” produkcióra. Nekünk, résztvevőknek óriási élmény volt, sokan azóta is készülünk a következő előadásra. Nos, most úgy döntöttünk, hogy nem várunk tovább! Ez a kórus kell, mert megérdemeljük! Tehát ezúttal végre hivatalosan is közzé tesszük, hogy Sárospatakon alakulóban lévő könnyűzenei kórusunk soraiba hívunk és várunk benneteket!

Elképzeléseink szerint a már említett István a királyból indulnánk ki (https://www.youtube.com/watch?v=W5v7-MUHvus), aztán sok jó ötletet merítenénk az Európa szerte már nagyon népszerű Choir!Choir!Choir! és a világszerte taroló Rock Choir mozgalomból! (https://www.youtube.com/channel/UCRq7qj-Ux40nl5ZbBbZsYCA, https://www.youtube.com/channel/UCtXuUH-EDqnvs-St_aebs7Q)

Nos? Sikerült megcsiklandozni az érdeklődésedet? Ugye jó lenne?

Ha kórustag szeretnél lenni és – elmúltál 14, de még nem vagy 100 (persze ha igen, az sem baj) – rendelkezel legalább minimális kottaismerettel (de persze ha nem, az sem baj) – szeretsz énekelni (ez alól nincs kibúvó), – szívesen részt vennél egy – remélhetőleg – szuper közösség létrehozásában, akkor köztünk a helyed!

Ha a szakmai munkában tudnál/szeretnél részt venni pl. – kórusvezetőként, – zeneszerzőként, – hangszeres zenészként, vagy – netán ismersz egy lehetséges szponzort, írj a Facebookon privát üzenetet!

A részletek még alakulóban vannak, várjuk az ötleteket! Az érdeklődőket a “Kórustoborzó” elnevezésű Fecebook csoportunkban várjuk! Civil kezdeményezés!

Üdvözlettel:
Hegyi Krisztina és Varga Dánielné

Feltöltő

Fel