2018.03.03. 19:00 - 20:00
Ismét Borász a konyhában!

Az első alkalom nagy sikere után újra invitálunk mindenkit egy borásztematikus gasztrokalandra.
Most Espák Pál fiatal hercegkúti borász főz újragondolt sváb ételeket, a menühöz saját borokat társítva.

Pali menüje és a hozzá ajánlott borok:

Házilag füstölt pisztráng, marinált sárgarépa, orda
Furmint száraz 2016

Pájsli leves – sváb savanyú leves

Parajos gnocchi sváb sonkachipsszel
H30 – Hárslevelű száraz 2016

Bárányborda pisztáciakéregben, paradicsomos babsaláta, rozmaringos hollandi, sonkaropogós
Supreme Furmint száraz 2016

Sváb tejfölös lepény-egy kicsit másként
Késői szüretelésű Sárgamuskotály ’Mira’ 2016

Az est időpontja 2018. március 3. szombat, 19:00 óra
A vacsora ára: 5700.- /fő borokkal együtt. Csak az előre megváltott jegyek ellenében tudjuk a foglalást biztosítani!

Jelentkezés és jegyvásárlás: 2018. március 1. (csütörtök).
A Boros/ 3950 Sárospatak, Rákóczi u. 21. // Tel.:30/514-9693 // info@aboros.hu

Feltöltő

Fel