Nagy sikerrel, jó hangulatban zajlott az idei Plasztik Est

A Sárospataki PLASZTIK Kulturális, Szabadidő és Sport Egyesület PLASZTIK EST elnevezésű rendezvényét február 17-én tartotta. Az összejövetel elsődleges célja, hogy az egyesület tagjai, szülők és gyerekek megismerjék egymást, kötetlenül együtt szórakozzanak és ezáltal is közösséggé kovácsolódjanak. Nem csak az egyesületben sportoló lányok létszáma, de az Est vendégeinek száma is évről-évre nő, hiszen több mint 200-an döntöttek úgy, hogy velünk töltik az estét.

Az alkalom hivatalos megnyitója után következtek egyesületünk ékkövei, mazsorett lányaink műsora. Bár a fellépések előtt az izgalom a tetőfokára hágott az előadások fantasztikusan sikerültek, amit a közönség óriási tapssal jutalmazott.
A GYÖNGYÖCSKÉK, a RUBINT az AMETISZT és a SMARAGD&DIAMONDS csoportjaink csodás új és változatos koreográfiákkal, gyönyörű ruhákban kápráztatták el a közönséget.
Köszönjük az oktatóknak Noszály Kamillának és Csubákné Gabóczi Erikának a nagyszerű koreográfiákat és a felkészítő munkájukat!
A bemutatók után meglepetés videóval készültek nagy lányaink oktatójuknak és vendégeinknek, amelyben a csoportjuk egy éves eseményeit, a fellépéseket, edzéseket, tábort, külföldi utazást és sok-sok vidám pillanatot mutattak be vetítettképes beszámolóval.
Ezután az egyesület meglepetés tortával kedveskedett minden vendégének. Köszönjük a finomságot a Kövér Cukrászdának!
A meglepetések sora itt azonban nem ért véget, hiszen az apukák titokban műsorral készültek. A vidám előadás megalapozta az est hangulatát, melyet tovább fokoztunk a tombolasorsolással. A bőkezű támogatóink által felajánlott ajándékok sok családnak szereztek örömet.
A batyus bálra a szokáshoz híven a vendégek hozták a finomságokat, amivel szívesen kínálták meg asztaltársaságukat is. A szórakozni vágyó vendégek aztán hajnalig ropták a táncot, amelyhez változatos és minden műfajt felsorakoztató zenét biztosított nekünk Szoták Richárd.
Reméljük mindenki jól érezte magát a mi egyre népesebb „kis” közösségünkben!

Várjuk a jövő évi folytatást!
Támogatóink, akik hozzájárultak az est sikeréhez:
Frézia Virágbolt, Geo-Milk KFT., Oláh Zsolt, Kolumbia Divatáru, Poremba Mariann, Csubák Testvérek Pincészet, Barabás Csaba, NR Autókereskedés, Kövér Cukrászda, Polo Pont, Collegno Étterem és Pizzéria, Levi Fotó, Perge István (Bowling), Diego, Mobil and Laptop, Karóczkai Tamás, Glamour Fashion, Anita Méteráru, M-Vill szaküzlet, Bánócziné Nagy Ágnes, Pizza Express, Kenderesi család, Fischinger család, Frikker Attila és családja, Póka Tibor, Póka Porcelán, KiKiSE Kft., Forrósné Ulimájer Beáta,  Heitzmann cukrászda, Novák Könyvesbolt, Cseke Anita, Drogerie Markt, Patak-Gáz Épületgépészeti Kft., Bartkóné Zajácz Mariann, Sárospataki Nyomdaipari Kft., Metor 92 Kft., Szépség Szerviz, Noszály család, Lesz család, Festékház, Husqvarna, magukat megnevezni nem kívánó magánszemélyek.
Hála és köszönet valamennyi támogatónknak!

Sárospataki Plasztik SE

Feltöltő

Fel