Farsang az Erdélyiben

Februárban, farsang felé elkergetjük a telet,
bár szép volt a nagykarácsony, fáztunk éppen eleget,
kérünk egy kis meleget!

„Farsang farkán” február 8-án, iskolánkban is megrendezésre került a jelmezbál. Hosszú és izgalmas készülődés előzte meg a vigasságot. Ennek során felnőttek és tanulók mind-mind lázasan készítették a jelmezeket, az ahhoz kapcsolódó koreográfiákat.

Farsangi mulatságunk a mára hagyománnyá vált nyitótánccal kezdődött, melyet ezen az éven is Kovács Borbála tanárnő tanított meg iskolánk tanulóinak. Munkáját ezúton is köszönjük.

Ezt követően jókedvet fakasztó jelmezekbe bújtunk, melyeket a zsűri a kollégák által felajánlott, finomabbnál finomabb házi készítésű süteményekkel díjazott, s együtt jártak „a legművészibb, „a legbájosabb”, „a legtöbb embert megmozgató” jelmez és hasonló címek elnyerésével.

Az ebédet követően a tombolahúzásra került sor, majd délután a testnevelő tanárok szervezésében és irányításával a Farsang-kupa adott lehetőséget a gyerekeknek arra, hogy ügyességüket bebizonyítsák.

Köszönjük a teológus hallgatóknak és a diákönkormányzatunk tagjának, hogy elvállalták a zsűrizés nemes feladatát, Vitéz Gábor Miklósnak a Mezőkövesdi Tankerületi Központ szakmai igazgatójának, Feró Istvánnak, A Sárospataki Parkinson Klub klubvezetőjének, valamint nyugdíjas kollégáinknak, hogy elfogadták meghívásunkat és minden kedves érdeklődőnek, hogy jelenlétükkel megtisztelték iskolánkat, tanulóinkat, valamint szívből köszönjük a felajánlásokat minden cégnek és magánszemélynek, szülőknek, kollégáknak, akik ajándéktárgyakkal hozzájárultak a nap sikeréhez.

További Farsang képek >>>
Erdélyi János Általános Iskola
Feltöltő

Fel