Ismét fergeteges volt a Carolina Bál

A város legnagyobb gyermeknevelő intézménye, a Carolina Óvoda és Bölcsőde 2018. február 3-án, szombaton tartotta idei bálját. Rendkívül nagy érdeklődés övezte, és ennek köszönhetően 345 vendég szórakozott együtt a rendezvényen.

A jelenlévőket Lendvainé Szendrei Ágnes, az intézmény vezetője, majd Dr. Hörcsik Richárd országgyűlési képviselő úr köszöntötték. A műsor összeállítása a már kialakult szokásoknak megfelelően alakult. Az első fellépők természetesen  az óvodások voltak, a népi táncos-, a mazsorett- és a balett csoportok tagjai. A gyerekek után a fiatal intézményi dolgozók fergeteges táncát láthatták a jelenlévők, melyhez Szabó-Kiss Melinda óvodapedagógus énekelt.

A terem gyönyörű dekorációját a Stílus Patak készítette. A színvonalas műsort, majd a Makkhetes Étterem által készített finom vacsorát követően – a Hangár Együttes zenéjére – szinte mindenki táncolni kezdett. Nagyon jó volt a hangulat az egész este folyamán, melyet csak a két részletben lebonyolított tombolasorsolás szakított meg. A rengeteg értékes nyereményt a város vállalkozói, a szülők és a dolgozók ajánlották fel. Mindezeket ezúton is köszönjük!

Bízunk benne, hogy ezzel a sikeres Carolina Bállal is tovább öregbítettük e rendezvény és intézményünk hírnevét!

Tájékoztatjuk a Kedves Szülőket és Támogatóinkat, hogy a bál bevételét új udvari fajáték vásárlására kívánjuk fordítani!

Lendvainé Szendrei Ágnes

Feltöltő

Fel