2018.02.14. 18:00 - 2018.02.15. 21:00
Február 14-15-én gasztro élmények a Hotel Bodrog Wellnesben

Február 14-én Valentin napi gasztró élmények, február 15-én újra Torkos Csütörtök!

A Magyar Turisztikai Ügynökség 2006 óta karolja fel a Torkos Csütörtök eseményt, hogy népszerűsítse az étterembe járást, ám a 2017-es évtől már nincs központi szervezése. Sárospatakon ennek ellenére a Hotel Bodrog Wellness**** újra megrendezi a 12 évre visszanyúló és nagysikerű gasztronómiát népszerűsítő eseményt. A Hotel Bodrog éttermében este korlátlan étel fogyasztást tartalmazó elegáns büféasztalos vacsorával várják a vendégeket 50% kedvezménnyel, melynek keretében a környékre jellemző, a modern gasztronómiai irányelvek figyelembe vételével elkészített ételeket tálalnak a séfek.

Bővebb információ: http://hotelbodrog.hu/etterem

A néphagyomány szerint a negyvennapos böjt előtti utolsó csütörtök a farsang farkának különleges napja, amikor bővebben, torkosabban étkeztek az emberek.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége továbbra is a gasztronómia felé nyitva erősödik – közölte tájékoztatójában Bágyi Péter, az MSZÉSZ Észak-magyarországi régióvezető helyettese:

„A 2017. évi közgyűlést követően az általános alelnök mellett gasztronómiai társelnöke is van a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének. Az éttermi vonal hangsúlyozásával és erősítésével egyértelműen a csúcsgasztronómia népszerűsítését tartja szem előtt az MSZÉSZ. Nagyszerű kitörési pontja lehet ez az Északi-régiónak, hiszen a fantasztikus Tokaji borokra építve egyre több országos szinten is elismert étterem található a környékünkön.”

Feltöltő

Fel