Nyerjen Ön is egy családi mozizást vagy színházlátogatást!

„MENYASSZONY VŐLEGÉNY DE SZÉP MIND A KETTŐ…” – esküvői fotókiállítás az Újbástya Rendezvénycentrumban

A Művelődés Háza és Könyvtára az újra várossá nyilvánítás 50. évfordulója, valamint a HÁZASSÁG HETE 2018. évi programsorozat keretében fotókiállítást szervez. Várjuk azon esküvői fényképeket, melyek SÁROSPATAKI IFJÚ PÁROKAT örökítenek meg 1968. AUGUSZTUS 20. – 2017. NOVEMBER 30. között házasságkötésük alkalmából. A fotót beküldők között családi mozizást és színházlátogatást sorsolunk ki! Sorsolás február 5-én!

A tervezett kiállítás célja, hogy az elmúlt évtizedek ünnepnapjainak kordokumentumait, sárospataki családok jeles napjait bemutassuk. A fényképek között lehetnek műtermi fotók, szabadtéri helyszínen, az esküvő hivatalos ceremóniáján készült felvételek. (A lakodalmi mulatságon készült felvételeket kérjük, ne küldjenek.)

A személyesen behozott képeket digitalizáljuk. Előre digitalizált képek beküldésére is van mód. Ebben az esetben kérjük, hogy a kép elkészültének idejét és a képen szereplő pár nevét megadva, nyomtatásra alkalmas minőségben (1280×1024 pontos) felbontásban küldjék be.

A fényképeket 2018. február 4-ig várjuk a városi könyvtárba vagy digitalizálva az eskuvo@amuvelodeshaza.hu e-mail címre. A szervezők törekszenek minden kép kiállítására, de erre kötelezettséget nem vállalnak.

A kiállítás megnyitó tervezett időpontja 2018. február 13. 17 óra.

Feltöltő

Fel