A Sárospataki Lokálpatrióták Egyesületének 2018. évi pótszilveszteri vacsorája

A Huszár Panzió és Étteremben tartotta Jótékonysági célú pótszilveszteri vacsoráját a Sárospataki Lokálpatrióták Egyesülete 2018. Január 13–án. A már 12. alkalommal megrendezett eseményen minden korábbi létszámot felülmúlva, közel 100 fő vett részt. Többen egyesületen kívüliek is jelen voltak a jó hangulatú esten.

Az alkalmat megtisztelte jelenlétével és aktivitásával Dr. Hörcsik Richárd, Országgyűlési Képviselő Úr, aki köszöntötte és együttműködéséről biztosította a jelenlévőket a 2018. évi feladatok közös megvalósításában. Aros János Polgármester Úr kedves feleségével, dr. Vitányi Eszter Jegyző asszony partnerével érkezett.

A megnyitó köszöntők után a 8kor Színház derékhada és Gombos Levente igényes műsorát élvezhette a vidám társaság. A vacsora után Berta Zoltán nosztalgia zenéjével teremtett jó hangulatot, táncra perdültek idősebbek és fiatalok is egyaránt.

23.00-kor került sor a tombola sorsolásra, melyet Bálint Béla és közreműködő lányok bonyolítottak le,  poénokat fűzve minden kisorsolt tárgyhoz. Több, mint nyolcvan értékes tárgy, utalvány került kisorsolásra amit az egyesület tagjai, vendégeink, városi intézmények és vállalkozók ajánlottak fel, így csaknem mindenkinek jutott az ajándékokból.

A vacsora 2 óra körül közös tánccal ért véget. A résztvevők utólagos jelzései szerint minden idők leghangulatosabb rendezvénye volt az egyesületnek.

Köszönet a rendezvényt támogatóknak, több, mint 40 fő akiket terjedelmi okok miatt itt nem sorolunk fel, de levélben mindenkinek megköszönjük segítségüket.

Az est bevételét és további adományokat hagyományainkhoz híven közhasznú feladataink végrehajtására és Sárospatak Újra Várossá Nyilvánításának 50.évfordulójára kívánjuk felhasználni.

 

Sárospatak, 2018. Január 24.

Saláta László Mihály

Feltöltő

Fel