Ebédet osztott a SWAK sárospataki rászorulóknak

“Mert éheztem, és ennem adtatok.”

Kövér Zsolt, a Sárospataki Református Egyházközség Missziói Bizottságának tagja számos más civil szervezet mellett a Sárospataki Wass Albert Kört (SWAK) is felkérte, hogy vegyen részt a város rászorulóit segítendő ételosztásban. Egyesületünk természetesen azonnal csatlakozott a jótékony célú akcióhoz és január 13-án 12 órától osztott egy tányér meleg ételt, teát és kenyeret a piactéren. A mintegy 40 adag hamar elfogyott, amit a városban élő rászorulók hálásan köszöntek a hűvösre fordult szombati napon.

Örömmel vettünk részt ebben a szép összefogásban. Köszönjük a Huszár Panzió és Étterem, valamint Valler János kereskedő segítségét. Természetesen köszönjük egyesületünk tagjainak (Tarnavölgyi László, Demeter Péter, Fink Nándor, Pándy-Szekeres Dávid és Anna, Lencsés Anna) a közreműködést. Már most jelezzük, hogy a SWAK jövőre is szívesen csatlakozik ehhez a nemes kezdeményezéshez.

Az ételosztás március 3-ig tovább tart, a rászorulók minden szombaton 12 órától más-más civil szervezet révén juthatnak meleg ételhez a piacon.

(Fotók: Pándy-Szekeres Dávid és Anna)

Sárospataki Wass Albert Kör Elnöksége

Feltöltő

Fel