A Bodrogmenti Sporthorgász Egyesület 2018-as jegyárai

Tisztelt Sporttársak!

Ahogyan ígértem, szeretném tájékoztatni Önöket a 2018-as jegyárainkról. 
A 2017. áprilisában született közgyűlési határozat értelmében két lehetőség közül választhatnak horgászaink. 
Az első esetében a horgász két vízterületet hasznosíthat, a Berek holtágat és a Csepel tavat, ami összességében 30 hektár vízfelületet jelent. Ennek árait tartalmazza az első táblázat.
A közgyűlési határozatnak megfelelően a második táblázat már az összes vizünkre érvényes jegyárakat tartalmazza, ami éves szinten 6000 Forintos többlet kiadást jelent az előző táblázathoz képest. Az ehhez tartozó vízterület nagysága 47 hektár.

Itt hívnám fel a figyelmet arra, hogy év közben nem lesz lehetőség a drágább területi engedély kiváltására, ha a horgász csak a Berekre és a Csepel tóra kiváltott területi engedéllyel rendelkezik. Tehát aki ettől több vízterületet is szeretne meghorgászni, azt csak napijegy vásárlása ellenében teheti majd meg!

Napijegyeink szintén két konstrukcióban készülnek. 
Az első verzió magában foglalja a Berek holtágat, a Csepel tavat, a Téglagyári tavat és a Gazos tavat. Itt 2500 Forintba kerül egy 24 órás felnőtt napijegy. A gyerekeknek 1500 Forintot kell fizetniük.
A másik napijegy csak a Kertekalja tóra lesz érvényes, ahol a felnőtt napijegy 1500, a gyerek 1000 Forintba kerül.
A felnőtt vendég horgászaink ezért 2+1 darab nemes halat és 5 kg egyéb halat, a gyerekek 1 darab nemes és 3 kg egyéb halat tarthatnak meg.
A napijegyeink a rajtuk feltüntetett kezdő időponttól számított 24 órán át érvényesek és csak egy vízterületre érvényesíthetőek, nem lesz meg a lehetőség a vízterületek közötti változtatásra. Ezt csak egy újabb, a preferált vízre történt napijeggyel teheti meg!

Csónak használata csak a Berekben és a Kertekalja tavon engedélyezett!

Bodrogmenti Sporthorgász Egyesület

Feltöltő

Fel