Beváltotta a Szaunavilág a hozzá fűzött reményeket

Alig több, mint 1,5 hónapja adták át a közel 50 millió forintból létrehozott Szaunavilágot a Végardó Fürdőben, mely nem csak hogy hasznos beruházás volt, hanem az egészségre is sok jó hatással bír. Benkő Barnabás Zoltánné ügyvezető megkeresésünkre elmondta, nagy az érdeklődés az infraszauna, a gőzkabin és a két finn szauna iránt, de nem csak a helyi és környékbeli emberek jönnek a Fürdőbe ezért, hanem nagy szeretettel látogatják az újdonságokat a szlovák és lengyel vendégek is.

A Szaunavilág átadását megelőzte egy két hetes próbaüzem, mely során térítés nélkül bárki kipróbálhatta az elemeket. 2017 november 9-én volt az ünnepélyes használatba adási nap, amikor is felavatták a komplexumot, majd másnap már díjazás ellenében lehetett igénybe venni a szaunákat.

„Már a próbaüzem alatt is érezhető volt, hogy sikere lesz ennek az újdonságnak, majd miután már térítési díj mellett üzemelt a Szaunavilág, az érdeklődés továbbra sem csökkent. A kimutatásból – melyet a statisztikából és a főkönyvi adatokból nyertünk ki -, kiderült, hogy 2017. december 31-ig 1076 alkalommal vették igénybe a látogatók a Szaunavilág szolgáltatásait. Ez nettó árbevételben számolva 847.238 ft-ot jelent. Ezek a számok azonban akkor a legbeszédesebbek, ha hozzávesszük az elmúlt év azonos időszakát, amikor még csak az az egy kis szaunánk volt. Ekkor 288 vendég látogatta meg azt, ennek bevétele 169.486 ft volt. Ez jól tükrözi azt, hogy a színvonal és a választék lehetősége mennyire megváltoztatta a vendégek igénybevételét.

A megnyitás óta már megcsináltattuk a csúszásmentesítést, így teljesen biztonságosan tudnak közlekedni a vendégek.”

Milyenek a visszajelzések?!

Nagyon pozitívak, sokan dicsérik, azt mondják szép, modern és barátságos. Nagy sikere van a csobbanó medencének, mely már nagyon hiányzott a szaunához. Számos vendéggel beszélgettem akik azt mondták, eddig máshová jártak, de úgy megtetszett nekik a mi szaunánk, hogy ezentúl ide fognak majd járni. Van egy kollégánk, aki szaunamesteri végzettséggel rendelkezik. Többször tartott már szaunaszeánszot is, melyenek nagyon nagy sikere volt.

Bízunk benne, hogy a későbbiekben is ilyen nagy érdeklődés mutatkozik majd a Szaunavilág iránt és továbbra is ennyire népszerű lesz a vendégeknél.”

A Fürdő azóta vásárolt még kettő darab jacuzzit is, melyeket a sátor alatt tudtak elhelyezni. Erre is nagy igény volt, ennek is nagyon örültek a látogatók. A jacuzzit a fürdőjegy árában vehetik igénybe az érdeklődők, külön díjazás a használatáért nem kerül felszámításra.

A Szaunavilág elemei egyenlőre 1000 forintos, korlátlan idejű jegyért használhatóak. Ezt azonban a vezetőség a közeljövőben szeretné bekorlátozni egészségügyi szempont végett. Terveik szerint egy három órás időkorlátot vezetnek majd be, mely teljes mértékig az emberek egészségre válik.

Feltöltő

Fel