2017-ben is 44 csapat vett részt a Sárospataki Teremtornákon!

808 gól, 44 (!) csapat, tombolasorsolás, “fénytechnika” a döntő előtt, szikrázó mérkőzések – minden mi szem szájnak ingere… Ezek jellemezték az Opel Di-Fer – Blero 55 Kupa – IX. Sárospataki Felnőtt Nemzetközi Teremlabdarúgó Tornát.

A nagyszabású eseményt 2017. december 15-16-17 és 26-27-28-án rendezték meg Sárospatakon, az Árpád Vezér Gimnázium sportcsarnokában. A rendezvény arany fokozatú támogatói voltak: Opel Di-Fer Kft., Blero 55 Horgászcentrum, Sárospatak Város Önkormányzata, Árpád Vezér Gimnázium.

Előbb a Blero55-Zemplén Bajnoka Kupára került sort. A győztes – idén is – a Tom Tailor – Levi Sport lett, megelőzve a Flotál Kft-t. Ezáltal ez a két csapat kvalifikálta magát a nagy döntőre. A 22 csapatos “amatőr” tornán a gólkirály Fekete Gábor (Fékcentrum), a legjobb játékos Horváth Nikodémusz (Tom Tailor) és a legjobb kapus Gergely Richárd (Flotál Kft.) lett. Az ünnepélyes eredményhirdetésnél, a díjakat Sikora Attila, Sárospatak Város alpolgármestere, Karajz István, a Blero 55 Horgászcentrum tulajdonosa, valamint Takács Brigitta és Preszoly Fruzsina, a SUSI női labdarúgói adták át.

Következett az Opel Di-Fer Kupa, ahol – csak úgy mint a Blero 55 tornára – itt is 22 csapat nevezését fogadta el a szervezőbizottság. Az esemény színvonalát emelte, hogy több NBI-es, NBII-es és NBIII-as játékos lépett pályára (nagypályás labdarúgás, futsal). Végül, az izgalmas mérkőzéseken, kialakult a végső sorrend: a tavalyi bajnok After (Budapest-Mezőkövesd) lett ismét az első, még a második hely a Nuno Baráti Körének (Miskolc) jutott. A bronz meccsen pedig a Flotál Kft. (Miskolc-Edelény) nyert, a hősiesen küzdő Tom Tailor (Sátoraljaújhely-Karcsa) ellen. Az ünnepélyes eredményhirdetésnél, a díjakat Sikora Attila, Sárospatak Város alpolgármestere, Nagy Lajos, az Országos Mini-Futball Szövetség szakmai igazgatója és Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola (SUSI) U13-as labdarúgó csapata adta át.

A szervezők különdíjakról is gondoskodtak, így a szakmai zsűri a torna legjobb játékosának Vass Patrikot (After), legjobb kapusának Dankó Rolandot (Tom Tailor) választotta meg. A Nemzetközi Teremlabdarúgó Torna gólkirálya Titkó Krisztián lett (Nuno Baráti Köre) lett, még a legjobb sárospataki játékos díját, Köteles Csaba (Don Patya Automobile, Junior Team) kapta. A kupa színvonalát minősíti, hogy az ország legnagyobb kispályás tornáján – Debrecenben – az Aramis SE és az After játszotta a döntőt, amelyből mindkét csapat jelen volt 2017-ben is Sárospatakon!

A hat nap folyamán nagy munkát végeztek a versenybizottság tagjai: Tóth István, Preszoly András, Sikora Attila, Balogh Tamás, Rakonczás Zsolt, Majoros Tamás, Köteles Csaba és Belicza János. Külön köszönet Tóth Zoltán úrnak, aki az Opel Di-Fer Kft. igazgatójaként és Karajz István úrnak, a Blero 55 Horgászcentrum tulajdonosaként támogatta a rendezvényt, Sárospatak Város Önkormányzatának, Aros János polgármester úrnak, Donkó Józsefnek, a Sárospataki Tankerületi központ igazgatójának, Tóth Tamásnak, az ÁVG igazgatójának, a Sárospatak Újságnak, a www.sarospatak.hu-nak és a Zemplén Televíziónak is jár a köszönet!

További információk és képek:
www.facebook.com/sarospatakiteremfoci
www.sarospatak.hu/

 

A Torna számokban:

6 nap
104 mérkőzés
2.268 lejátszott perc
808 gól
37 sárga lap
3 piros lap
15 kétperces kiállítás
540 játékos
4 büntetőpárbaj
18 büntető

Az esemény főtámogatói:

  • OPEL DI-FER KFT. – TÓTH ZOLTÁN
  • BLERO 55 HORGÁSZCENTRUM – KARAJZ ISTVÁN
  • SÁROSPATAK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
  • ÁRPÁD VEZÉR GIMNÁZIUM
  • SÁROSPATAKI TANKERÜLETI KÖZPONT

Az esemény támogatói: Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola – SUSI, Sárospatak Újság, www.sarospatak.hu, Don Patya Automobile, Ristorante Collegno, Zemplén TV, Sárospataki Polgárőr Egyesület, Origó Üzletház – Sárospatak, BestByte – Sárospatak, Vectra – 2003 Kft., Tokaji Evinor Bt., Orosz Miklós Pálinkafőzde, Észak Magyarország, www.boon.hu, Szvitankó Tamás – Video Tomix Stúdió, Hunyadi ABC – Kenézlő, Diego – Sárospatak, Espák Pincészet, Kék és Társai Kft., Zempléni Piac, Sárospataki TC, Kolumbia Ruházati Üzlet – Sárospatak, Leporello – Sárospatak, Sárospataki Nyomda, Csubák Testvérek – Sárospatak, Rákóczi Panzió, Blue Squash Club – Kék Tamás, Mobil & Laptop – Sárospatak, Sárospataki Kommunális Szervezet, Rapid Nyomda – Sárospatak, Ajtainé és Társai Kft., Márka ABC

Feltöltő

Fel