Gyönyörű decemberi programok a Carolina Óvoda és Bölcsődében

Minden éven decemberben csodálatos programokat szerveztünk a gyermekeknek a Carolina Óvoda és Bölcsődében. Így történt ez az idén is.

A Mikulás- várás misztikus élményét az Eszterházy Károly Egyetem óvodapedagógus hallgatóinak meseelőadása valamint a Lovas Mikulások tették még emlékezetesebbé. A Művelődés Háza előtti találkozás „Szent Miklós küldöttével” valamint a Mikulás futás szintén nagy élményt jelentett az óvodásaink számára.

Néhány nap elteltével Karácsonyi Bazár és Játszóházon vehettek részt a gyermekek, ahol elkészíthették otthoni karácsonyfájuk díszeit és egy karácsonyi történetet láthattak az óvodapedagógus  kolleganők előadásában.

December 14-én, csütörtökön az Intézményi Karácsonnyal folytatódott az ünnepségsorozat. Délelőtt az aulában lévő csodálatos nagy karácsonyfa körülül állva és énekelve ünnepeltünk. A Bodza csoport óvodásainak előadásában megnézhettük a Betlehemi történetet. A gyermekek a fa alól átvehették a csoportnak szánt játékokat. Nagy volt az öröm a bontogatáskor, természetesen  mindenki szeretett volna azonnal játszani a meglepetésekkel.

Az ünneplés tovább folytatódott az óvodai  csoportokban. Szülőkkel, hozzátartozókkal közös karácsony estet tartott a Bodza, Cica és a Szivárvány csoportunk.

Az intézmény dolgozói számára is színes és örömteli volt a december, hisz a Miskolci Nemzeti Színházba szerveztünk programot és egy meghitt, gyönyörű évzáró Karácsonyi vacsorán vettünk részt.

Az intézmény vezetőjeként ezúton megköszönöm valamennyi dolgozónknak a színvonalas munkáját valamint a  szülőknek, segítőknek,  támogatóknak és a társintézményeknek a számunkra nyújtott segítséget és együttműködést! A továbbiakban is számítunk Mindannyiukra!

Lendvainé Szendrei Ágnes

Feltöltő

Fel