Sikeres volt az adománygyűjtő Mikulás futás

A jószívű sárospataki és környékbeli embereknek köszönhetően ismét sok adományt sikerül eljuttatni a mélyszegénységben élő gyermekeknek karácsonyra!

A negyedik alkalommal megrendezett futóeseményünk az Árpád Vezér Gimnázium és Kollégium aulájában egy meglepetésdallal vette kezdetét, mely után elstartoltak a futók az őket lovas-szekéren kísérő krampuszlányokkal. A Makovecz-téren már vártak ránk az ovisok, akiknek bemelegítést tartott a Mikulás, majd egy pár kör „kimerítő” futást követően teával, mandarinnal és szaloncukorral pótoltuk az elvesztett kalóriákat. A rénszarvast helyettesítő ló simogatása ismét népszerű programelem volt, a kicsik nagy örömére. A Sárospataki Torna Club kézilabda szakosztálya is segítette az adománygyűjtésünket, s az így összegyűlt kis meglepetéseket a Zempléni Családokért Alapítvány Gyermekjóléti Szolgálata juttatja el karácsonyra a rászorulóknak!

Ezúton mondunk köszönetet támogatóinknak, akikkel ilyen színvonalasan tudott megvalósulni programunk:
Csicsek Éva és Kováts Imre ÁVG-s tanárok, a “Mikulás”-Papp József, az ÁVG testnevelői, A Művelődés Háza és Könyvtára, Zempléni Családokért Alapítvány Gyermekjóléti Szolgálata, Sárospataki Torna Club Kézilabda Szakosztálya, Makkhetes Étterem, Ambrus Gazda és Bajnok nevű lova, Momo Ház, FOR YOU 3. Kft.

Sszervező: ÁVG Diákönkormányzata önkéntesei és az Árpád Vezér Diáksport Egyesület

ÁVG DSE

Feltöltő

Fel