Megkezdődött a tartós élelmiszercsomagok osztása!

A kiosztás 2017. december 4-én megkezdődött! Kérjük az érintetteket, hogy a Sárospataki Gondozási Központ (a csomagok kiosztásának helye) munkaideje alatt vegyék át csomagjaikat!!!

***

Sárospatak Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. november 2. napján megtartott rendes képviselő-testületi ülésén döntött arról, hogy 800 fő leginkább rászoruló sárospataki lakosnak, tartós élelmiszerekből álló, 2.000 Ft/fő értékű élelmiszercsomagot biztosít.

A rászorultság megállapítására vonatkozó jövedelemhatár, egyedül élő esetén 90.000 Ft, családos esetén 55.000 Ft/fő. A rászorultság megállapításához szükség van a jövedelmet igazoló dokumentumok, a személyazonosító igazolvány valamint a lakcímkártya bemutatására.

Ugyanazon lakcímre csak egy jogosultnak nyújtható élelmiszercsomag, függetlenül az ugyanott élő személyek és családok számától.

 

A kiosztás 2017. december 04. napján megkezdődött! Kérjük az érintetteket, hogy a Sárospataki Gondozási Központ (a csomagok kiosztásának helye) munkaideje alatt vegyék át csomagjaikat!!!

Feltöltő

Fel