Novemberi karate hírek

A Sárospataki Kyokushin Karate SE harcosainak elég eseménydús volt az elmúlt egy hónap, hiszen november majdnem minden hétvégéjén versenyen voltak. Először Vácon egy Nemzetközi Bajnokságon, majd Debrecenben egy országos versenyen, végezetül pedig Karcagon, a Nagykun kupán léptek tatamira. A részletekről és az elért eredményekről Velmovszki József edző számolt be.

“A IV. Hinomoto-IBK Kupa, mely egy Nemzetközi Kyokushin Bajnokság Vácon rendezték meg 2017.11.11-én. Több, mint 260 induló, 60 klub, köztük a Sárospataki Kyokushin Karate Sportegyesület 8 harcosa is tatamira lépett. Kitűnően szerepeltek versenyzőink ezen a megmérettetésen is hiszen négy arany, egy ezüst és két bronzéremmel tértünk haza városunkba.

Eredmények:

Velmovszki Dóra 1 hely.
Szólya Erik 1 hely.
Búza Ábel 1 hely.
Szabó Bence 1 hely.
Ignéczi Dávid 2 hely.
Gál Csaba Patrik 3 hely.
Szabó Dániel 3 hely. ( formagyakorlat. )

Gratulálok minden indulónak függetlenül az elért eredménytől és köszönöm a versenyen megjelent szülőknek hogy jelenlétükkel a helyszínen támogatták versenyzőinket.

Az Országos karate versenyt, a Debrecen Kupát 2017.11.18-án rendezték meg. Öt fővel képviselte magát egyesületünk (Szabó Dániel, Tallárom Balázs (kata), Szabó Bence, Gál Patrik, Szólya Erik (küzdelem). Negyven egyesület, 365 induló kvalifikációja történt meg. Sajnos ezen a versenyen nem sikerült megismételni az egy héttel ezelőtti eredményeket. Talán kicsit dekoncentráltabbak voltak versenyzőink, nehéz folyamatosan 100%-on dolgozni. Azonban Szólya Erik mentette meg a mundér becsületét, hiszen felnőtt férfi kategóriában a dobogó második fokára tudott felállni három küzdelem után.

Karcag városa adott otthont a XVII. Nagykun kupának, melyre 2017.11.25-én került sor. 43 klub, 182 versenyzője mérte össze tudását. A Sárospataki Kyokushin Karate Sportegyesületet 6 versenyző képviselte (Szabó Dániel, Tallárom Balázs (kata), Szólya Erik, Búza Ábel, Szabó Bence és Gál Csaba Patrik (küzdelem). Két bronzérmet szereztünk Szabó Bence és Gál Csaba Patrik jóvoltából és Búza Ábel Bajnoki címet szerzett! Gratulálok a csapat minden résztvevőjének és köszönöm a szülőknek, hogy a helyszínen szurkoltak a gyermekeiknek.”

Feltöltő

Fel