„Ajándékozzon karácsonyra egy cipősdoboznyi szeretetet!”

Sárospatak Város Önkormányzata „Cipősdoboz” akcióval szeretné segíteni a határon túli magyar gyermekek és fiatalok karácsonyát, elsősorban a Nagydobronyi Irgalmas Samaritánus  Református Gyermekotthon lakóit.

Az otthon lakói 2-16 éves leányok, de természetesen fiúk, kisfiúk részére szánt ajándékokat is szívesen eljuttatunk a rászorulók részére.

Kérjük, hogy az ajándékozni kívánt dobozt, az alábbiak szerint állítsa össze:

  • Keressen egy jó állapotú dobozt (cipősdobozt) ;
  • Döntse el, hogy hány év körüli lánynak, fiúnak szánja az ajándékát;
  • A dobozt töltse meg ajándékokkal: játékok, írószerek, könyv, ruhanemű, higiéniai eszközök, kifestő, édesség stb. (Kérjük, ne rakjon a dobozba romlandó ételeket, gyümölcsöt, folyékony dolgokat, gyógyszereket, törékeny tárgyakat.);
  • Írhat akár néhány kedves sort is a címzett gyermeknek, hisz a kedves szavaknak mindenki örül, főleg most, az ünnepek közeledtével!;
  • Az elkészült ajándékdobozt csomagolja be, és jól látható módon írja rá, kinek szánja azt (gyermek neme és kormegjelölés)!

 

Ha Ön is segítené egy cipősdoboznyi ajándékkal a gyermekeket, akkor az elkészült dobozát legkésőbb 2017. december 18-án, 16:00 óráig juttassa el a Sárospataki Polgármesteri Hivatal portájára.

Feltöltő

Fel