A Rákóczi iskola tanulói is bekapcsolódtak az országos OK Projektbe

Az idén 25 éves OTP Fáy András Alapítvány folytatja a 2012-ben megkezdett OK Projekt elnevezésű pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási, illetve életút-fejlesztő, országos oktatási tevékenységét „OK Projekt 2.0” címen. E pénzügyi kultúrafejlesztő program részét képezi egy Északkelet-magyarországi, pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási edukációs és ismeretterjesztő program is. Ebben a régióban három megyében, összesen 40 általános iskolában ismertették meg a programokat a tanulókkal, az intézmény vezetőivel, pedagógusaival.

Nagy örömünkre szolgált, hogy ebbe a programba iskolánkat is beválasztották, így 2017. november 13-án ellátogatott hozzánk az OK Roadshow, ahová a felső tagozatosokat várták. Az előadás után először egyéni kvízjáték volt, majd csapatverseny következett. A szórakoztatva tanítás programelemei mellett különböző virtuális és egyéb játékokat is kipróbálhattak (XBOX tesztvezetés, 3D virtuális szemüvegek, buborékfoci, szerencsekerék, óriás ugrálóvár, segway, gyermek szumóbirkózás…) az iskola alsó és felső tagozatos tanulói. A rendezvényt két színvonalas koncert zárta.

A résztvevő 40 általános iskola tanulói 2018 januárjában egy ötalkalmas (4 elődöntő, 1 döntő) pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási edukációs vetélkedősorozaton vesznek majd részt.

További képek >>>

Kép és szöveg: Sárospataki II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola

Feltöltő

Fel