Megkezdte rendelését a II. számú felnőtt háziorvosi körzet új orvosa

Szeptember elején rendkívüli testületi ülés keretein belül dőlt el, hogy novembertől új háziorvos kezdheti meg majd munkáját a II. számú felnőtt háziorvosi körzetben. Több éves tapasztalattal a háta mögött, Dr. Vajas Zsuzsa Andrea aneszteziológiai és intenzív terápiás szakorvos töltötte be az állást. Sárospatak Város Rendelőintézetének vezetője, Bereiné Dr. Jakab Beáta elmondta,

„November 1-től Dr. Vajas Zsuzsa Andrea tölti be Sárospatak város II. számú felnőtt háziorvosi körzetének feladatait. Ez a körzet 2014-ben, Lukács Ilona doktornő halála után üresedett meg, tartósan betöltetlen háziorvosi körzet volt. Most azonban a körzet betöltését az is segítette, hogy minden évben országosan kiírják a letelepedési pályázatot, amely segíti a háziorvosi pályát választó orvosoknak a pályán való elhelyezkedését, háziorvosi tevékenységük elindítását. Doktornő erre adott be pályázatot, melyen sikeresen szerepelt.

Dr. Vajas Zsuzsa Andreának több évtizedes sürgősségi betegellátás és kórházi gyakorlata van. Aneszteziológia és intenzív terápiás szakorvos, az elmúlt években a Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház sürgősségi betegellátó osztályán dolgozott, mint osztályvezető főorvos. Ez nagyon szerencsés a háziorvosi betegellátás területén, hiszen itt is adódnak akut sürgősségi problémák, melyeket ő a gyakorlatával el tud látni.”

Doktornő tehát november 1-én megkezdte háziorvosi rendelését. Teljes munkaidőben dolgozik, a rendelési idő és helyszín ugyan az, mint mikor még Lukács doktornő rendelt!

Feltöltő

Fel