Tájékoztatás a Wesselényi utcai vasúti átjáró ideiglenesen lezárásáról

Ezúton tájékoztatom Sárospatak lakosságát és a városban közlekedőket, hogy a „Mezőzombor – Sátoraljaújhely – országhatár vasútvonal villamosítás és szűk keresztmetszet kiváltás” projekthez kapcsolódó munkálatok miatt a Wesselényi utcai vasúti átjáró ideiglenesen lezárásra kerül.

A lezárás tervezett időtartama: 2017. október 24. 6:00 óra – 2017. október 30. 6:00 óra

Ezen időszak alatt a vasúti pályán történő közúti áthaladás tehergépjárművek és buszok esetében kizárólag a Kazinczy úti átjárón, személygépjárművek, motorkerékpárok, kerékpárok estében a Kazinczy úti és az Esze Tamás utcai átjárón lesz lehetséges.

A Kazinczy út-Rákóczi út-Béla király tér-Gárdonyi út útvonalon feloldásra kerülnek a jelenleg érvényben lévő súlykorlátozások, így ezen útszakaszokon megnövekedett teherforgalomra lehet számítani.

Kérem a közlekedők türelmét és fokozott figyelmét a megváltozott forgalmi renddel érintett útszakaszokon, valamint a fentebb említett utcák lakóit, hogy járműveikkel álljanak fel a kocsibeállókra, vagy az ingatlanjaikon belülre!

Aros János
polgármester

A Vasútépítők Kft. hivatalos tájékoztatása:

Javasolt terelőút a közúti forgalom számára: 37. sz. főút – Kazinczy Ferenc út – Rákóczi út.

ÉMKK (régi nevén Borsod Volán) buszok számára a közúti forgalom terelőútvonalától eltérően az alábbi terelőútvonal javasolt, a megállóhelyek érintésének biztosítása érdekében.

A menetrend szerinti helyközi buszok és a Hercegkúti iskolabuszok eltérő útvonalat igényelnek:

Helyközi terelőút:
Wesselényi utca – Esze Tamás utca – Martinovics út – Rákóczi út

Iskolabuszok:
Wesselényi utca – Esze Tamás utca – Martinovics út – Arany János út – Erdélyi János út – iskola – Csokonai utca – buszállomáson fordulás.

Feltöltő

Fel