Nagy érdeklődés övezte a Vásártér Napját

Meleg és napsütéses délután fogadta a népes érdeklődő közönséget, az idén már hetedik alkalommal megrendezett Vásártér Napján. Sikora Attila és Szvitankó Tamás önkormányzati képviselők már évek óta közösen szervezik meg ezt a tartalmas programot elsősorban a lakótelepen élőknek, de persze minden idelátogatót szívesen látnak.

A Vásártér Napján a legkisebbek és a legnagyobbak is találhattak számukra szórakoztató és kikapcsolódást nyújtó programot. A délután a Sárospataki Plasztik SE mazsorettjeinek felvonulásával kezdődött, akik menettáncukkal a rendezvény helyszínére csalogatták az érdeklődőket, majd színvonalas műsorukkal kápráztatták el a nézőközönséget. Őket követően a Sárospataki Alapfokú Művészeti Iskola tánccsoportjai nyűgözték le a kilátogatókat. A táncos fellépések után dalaival Szabó-Kiss Melinda szórakoztatta a résztvevőket, majd a Zsindely Együttes húzta a nótát, késő este pedig a Rokonok zenekar adta a talpalávalót.

A rendezvény során végig kreatív foglalkoztató várta a gyerekeket és egy hatalmas óriáscsúszdán is lecsúszhattak, de volt kirakodó vásár és egészségügyi szűrések is.

Feltöltő

Fel