Kolibri Project az Erdélyiben

A Fogyatékos Gyermekeinkért Alapítvány részére hatalmas tanszeradomány érkezett, melyet a budapesti Kolibri Project gyűjtési akciójának köszönhetünk. A tanszereket, tanulást segítő eszközöket, kiegészítőket, az Alapítvány, az iskolakezdést segítve, iskolánk tanulóinak ajánlotta fel.

Az adományból minden gyermek egyformán részesült iskolatáskával, melyet tolltartóval, ceruzákkal, tollakkal, füzetekkel, vízfestékkel, ecsetekkel, vonalzóval, ollóval, gyurmával, zsírkrétával, felsősök számára körzőkészlettel feltöltve kapott meg minden tanuló. A Kolibri Project képviseletében jelen volt Lőrincz Orsolya és Pápai Bernadett, akik a több doboznyi tanszeradomány gyűjtését szervezték, s most átnyújtották a meglepett, boldog tanulóknak. Az Alapítvány részéről Vargáné Pató Katalin segített az iskolatáskák kiosztásában.

Gyerekek és pedagógusok egyaránt hálásak vagyunk ezért az összefogásért, a rengeteg hasznos, tanulást segítő eszközért és kiegészítőért. Az adomány olyan bőséges, hogy egy részét a szertárakban elhelyezve, a tanév során felmerülő tanszerigények kielégítését is szolgálni tudja majd.
Kedves Katalin, Orsolya és Bernadett! Áldozatos munkátokat, lelkesedéseteket köszönjük!

Az Erdélyi János Általános Iskola

Feltöltő

Fel