Új háziorvos a II. számú körzetben

Rendkívüli testületi ülés keretein belül dőlt el, hogy idén novembertől új háziorvos kezdi meg munkáját a II. számú körzetben. Sikora Attila elmondta:

„Mint ismeretes, a II. számú felnőtt háziorvosi körzetben sajnos közel három éve helyettesítéssel oldotta meg az ellátást Sárospatak Város Rendelőintézete, mivel Lukács Ilona doktornő elhunyt. Az elmúlt hónapokban azonban pályázatot adott be Dr. Vajas Zsuzsa Andrea aneszteziológiai és intenzív terápiás szakorvos ennek a praxisnak a betöltésére. Most tájékoztatott minket, hogy a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő pályázati felhívását Sárospatak II. számú felnőtt háziorvosi körzet betöltetlen háziorvosi álláshelyre vonatkozólag megnyerte. Így munkába tud állni városunkban.
Doktornő testületünktől kérte, hogy elfoglalhassa ezt a pozíciót, mely kérelmet mi örömmel fogadtunk el, így 2017. november 1-től a II. számú felnőtt háziorvosi körzet orvosa Dr. Vajas Zsuzsanna Andrea lesz. Fontos, hogy a körzetben minden változatlan marad, tehát a rendelési idő és a helyszín (Comenius u. 20.) is ugyan az!”

A testület ezen kívül még négy napirendet tárgyalt a rendkívüli ülésen.

Feltöltő

Fel