Ne feledjék, Szeptember 4-én kezdődik a vágányzár!

Mint ahogy arról már korábban is olvashattak, Olaszliszka-Tolcsva-Sárospatak vasúti vonalszakaszon pályarekonstrukció és vasút-villamosítás kezdődik, így újabb vágányzárra kell számítani.

Az alábbiakan Dr. Hörcsik Richárd hivatalos nyilatkozatát közöljük, melyben a legfontosabb vágányzári információkra hívja fel az utazóközönség figyelmét.

 

“A Mezőzombor-Sátoraljaújhely pályarekonstrukció és vasút-villamosítás beruházása az utolsó szakaszához érkezett! A munkálatok már részben elkezdődtek. Várhatóan az ünnepélyes alapkőletételre szeptember második felében kerül sor.

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt-vel egyeztetve, a felső vezetéktartó oszlopok állítása miatt a következő vágányzárakra lehet számítani: 2017. szeptember 4. és október 9. között éjszakai vágányzár lesz Olaszliszka-Tolcsva és Sárospatak között. Október 9. és 31. között folyamatos vágányzár lesz Bodrogkeresztúr és Sárospatak között. November 1. és december 13. között éjszakai vágányzár lesz Bodrogkeresztúr és Sárospatak között.

A Bodrogkeresztúri állomás építése augusztus 7. és december 8. között, a sárospataki állomás átépítése pedig augusztus 21. és december 13. között történik, az alábbi ütemezéssel: augusztus 7 – szeptember 10: a forgalom fenntartása mellett bontási munkálatok; szeptember 11 – október 8: vágányépítés a forgalom fenntartása mellett. Október 9 – október 31: teljes kizárással bontási és vágányépítési munkálatok; végül november 1. és december 13. között a forgalom fenntartása mellett vágányépítés.

Előre is köszönöm a vasúton utazó zempléni polgárok türelmét, de a várható eredmény mindképpen megéri!” – Adta hírül Dr. Hörcsik Richárd közösségi portálján.

Feltöltő

Fel