Tájékoztató zöldhulladék elszállításáról

Tisztelt Sárospataki Lakosok!

Tájékoztatom Sárospatak város lakosságát, hogy a hozzám beérkezett, a zöldhulladék gyűjtésére vonatkozó panaszbejelentések következtében megkerestük a Zempléni Z.H.K. Hulladékkezelési Közszolgáltató Nonprofit Kft-t, akik az alábbi időpontokat jelölték meg a zöldhulladék elszállítására:

Augusztus hónapban:
Augusztus 24-25.

Szeptember hónapban:
Szeptember 7-8.
Szeptember 21-22.

Október hónapban:
Október 5-6.
Október 19-20.

November hónapban:
November 23-24.

A Zempléni Z.H.K. Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. munkatársai kizárólag a ZÖLDHULLADÉK GYŰJTŐZSÁK feliratú, biológiailag lebomló, a közszolgáltató által biztosított zsákokban gyűjtött zöldhulladékokat szállítják el. A zsákokba helyezhető falevél, ágnyesedék, vágott fű, gyom stb. A nagyobb méretű faágak legfeljebb 2 cm átmérőig és 1 m hosszúságúra darabolva, kötegelve helyezhetőek el a zsákok mellett, a közterületet nem szennyező módon.

A közszolgáltató munkatársai a NEM KÖTEGELT ÁGAKAT NEM SZÁLLÍTJÁK EL!

A megtelt zöldhulladék gyűjtő zsákokat a közszolgáltató a fenti időpontokban szállítja el a járatrendnek megfelelően csütörtökön vagy pénteken. A közszolgáltató munkatársai a teli zsák gyűjtésével egyidejűleg csere zsákot helyeznek el a természetes személy fogyasztók részére.

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy zöldhulladék gyűjtőzsákot a ZHK. Kft. ügyfélszolgálatán (Polgárőrség Irodája 3950 Sárospatak, Erdélyi u. 18.) szerdánként 8 órától 16 óráig igényelhetnek, és panaszaikat is ott, valamint a 06/47/596-060-as és a 06/47/362-852-es telefonszámon jelezhetik.

Kérem a Tisztelt Lakosságot, hogy a zöldhulladékot a fenti időpontok reggelén helyezzék ki ingatlanuk elé.

Aros János, polgármester

Feltöltő

Fel