Élményekkel zárult az első strandok éjszakája Végardó Fürdőn

Fennállása óta első alkalommal csatlakozott a Strandok éjszakája nevű országos programhoz Végardó Fürdő. Ezt a vendégek nagy létszámú jelenlétükkel hálálták meg.

A Magyar Fürdőszövetség / amely együttműködve a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal korábban négy csillagos minősítést adott a strandnak/ nyolcadik alkalommal hirdette meg a Strandok éjszakáját, amelyhez idén először csatlakozott a pataki termálfürdő. A július 28-i este ugyan nyolc órakor esővel indult, ez nem igazán zavarta a vendégeket. Egyre csak érkeztek. Szerencséjükre termálfürdőt látogattak, így a medencében 37-38 fokos vízben tölthették az estét.

Fiatalok, középkorúak, de még az idősebb korosztály is szép számmal képviselte magát a rendezvényen. Az égiek kegyességéből az esőzés megszűnt, a mazsorettek „készenlétben” álltak és kezdetét vette a programok sora. A fiatalok látványos műsorát követően szabadtéri filmvetítésre került sor A Mozi közreműködésével, majd a filmet követően az éjszaka sötétségében előbukkantak a tűzzsonglőrök. Látványos műsoruk során egy-egy tüzes mutatvány az egész termálmedencét megvilágította. A tűz után újra a vízé lett a főszerep, pontosabb a habé.

Habparti zárta a programokat, amely láthatóan vonzotta a közönséget, hiszen több mint háromszáz fürdőző érkezett Végardóra a Strandok éjszakáján.

Feltöltő

Fel