Erzsébet Táborok harmadik turnusa a Rákócziban

Harmadik turnusával zárult a Napközi Erzsébet Tábor a Sárospataki II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában. Mint az előző két turnusban, most is változatos tevékenységek várták a gyerekeket július 03-07-ig minden nap. Tányérfestés és korongozás a Pataki Kerámiában, ismerkedés a Sárospataki Nagykönyvtárral és az Iskolamúzeummal, filmvetítés a sárospataki moziban, kirándulás a Nyíregyházi Állatparkba, városnézés gumikerekű kisvonattal, sportfoglalkozások, drámajátékok, kézműves tevékenységek, gyümölcssaláta készítése, mézessütemény-díszítés, fagyizás, séták, és természetesen sok önfeledt szabad játék. Nagy öröm volt számunkra, hogy külső programjaink során türelmes és kedves szakemberekkel találkoztunk valamennyi helyszínen.
Bízunk benne, hogy a tábor három hete segítséget jelentett a családoknak, a gyerekeknek pedig sokszínű, tartalmas elfoglaltságot és sok új élményt.
A szülőknek köszönjük a bizalmat, tanítványainknak a kiegyensúlyozott, barátságos, jó hangulatú légkört. További szép nyarat kívánunk mindenkinek!

Lipcsei Gáborné, Sóstói Andrásné beszámolója

Link a fotókhoz

Feltöltő

Fel