Ezer gyerek vett részt a Testünk a csoda interaktív kiállításon

Május 22-29. között A Művelődés Háza és Könyvtára a gyereknapi programsorozat részeként az ország már számos pontján bemutatott és nagy sikert aratott TESTÜNK A CSODA – interaktív kiállítással kedveskedett a gyerekeknek.

A közel 200 m2–en interaktív, látványos eszközökkel megvalósított kiállítás 8 tematikus részben mutatta be a szervrendszerek működését, testünk érdekességeit. A kiállítás kiváló lehetőség volt arra, hogy a gyerekek megismerjék testünk belső folyamatait, játékos eszközök segítségével próbálják ki a tüdő, a máj, a szív funkcióit. Óvodások és iskolások számára egyaránt biztosította az élményszerű ismeretszerzést. Az esemény kiváló terepe volt az egészséges életmód és az elsősegély nyújtási alapok elsajátításának.

Sárospatakon kívül a környező településekről is szép számmal érkeztek érdeklődők. Egyes csoportok a kiállítás megtekintése után igénybe vették az intézmény egyéb szolgáltatásait,  részt vettek könyvtári foglalkozáson és rendhagyó mozi történeti órán is, így eltölthettek egy tartalmas napot városunkban.

A kiállítást közel 1.000 fő tekintette meg.

– A Művelődés Háza és Könyvtára –

Feltöltő

Fel