Átadták az ovi-sport pályát a Carolinában

Ünnepélyes keretek között adták át a Carolina Óvoda és Bölcsőde udvarán az új ovi-sport pályát. Az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány pályázatán szerepelt eredményesen az intézmény, az ötlet a Sárospataki Torna Club Kézilabda Szakosztálya kezdeményezésére vált valóssággá.

Papp József a STC kézilabda szakosztályának vezetője azt mondta, három éve dolgozott azon, hogy a pálya elkészülhessen, minden fáradozást megért a közös munka.
Aros János köszönetét fejezte ki az ötletgazdának és a támogatóknak is, hiszen a programban önerőre is szükség van, melyet nem csak az önkormányzat biztosított, hanem helyben működő gazdasági társaságok is áldoztak anyagi forrásokat az óvodásokra. A szabvány pálya telepítését a Kommunális Szervezet készítette elő, majd rövid időn belül elkészült a többfunkciós ovi-sport pálya.

Lendvainé Szendrei Ágnes a köszöneten kívül azt mondta, valamennyi csoportjuk, beleértve a bölcsiseket is nagy örömmel fogja használni az új pályát. Ahogy mondta, nem a sport szakszerű elsajátítása a cél, hanem a mozgás öröme, a képességek fejlesztése.

A sok mosolygós arc adja az értelmét a programnak, amelyet még Buzánszky Jenő indított útjára mondta Tóth Tímea az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány alelnöke, 152-szeres magyar válogatott, olimpiai 4., világbajnoki 2. és Európa-bajnok 3. helyezett kézilabdázó. A sportember szerint a legfontosabb, hogy szabadban legyenek a gyermekek, egészségesek legyenek és fejlődni tudjanak. Ezen célokat mind szolgálja az ovi-sport pálya. Nem csak beszélt Tóth Tímea a mozgás fontosságáról, maga is beállt a gyerkőcök közé és bemutató játékot tartottak a pálya avatásaként.

Feltöltő

Fel