A Sárospataki Lokálpatrióták Egyesületének közérdekű felhívása

Felhívjuk a Tisztelt Sárospatakot szerető, féltő, óvó és értékeink gyarapodásáért tenni akaró városlakók, vállalkozók, üzemek, intézmények figyelmét, hogy lassan beköszönt a nyár!
Kezdetét veszi az idei „Idegenforgalmi Szezon”, s bár városunk egész évben az érdeklődés középpontjában áll, május és szeptember között ez az érdeklődés fokozottabban megnyilvánul.
Sárospatakon az örökölt és az épített jelenkori értékeinken túl gazdag programkínálat (fesztiválok, komoly- és könnyűzenei koncertek, művészeti táborok, kiállítások, borkóstolás, sétahajózás, lovaglás, túrázási alkalom és még sok-sok figyelemre méltó esemény) várja az ideérkező vendégeinket.
Mindezek mellett, remélhetőleg kulturált, tiszta, üde környezetben tölthetik nálunk az időt.
Ezúton hívjuk fel tehát városunk valamennyi jó szándékú polgárát és közösségét, hogy településünk idegenforgalmi fogadóképessége érdekében mindenki tegye meg a szükséges lépéseket!
Kérünk mindenkit a környezete rendben tartására: lom- és gyomtalanítással, parkok kialakításával és karbantartásával, virágosítással, stb.
Kérjük, hogy házigazdához, vendéglátókhoz méltó módon fogadjuk a városunkba érkezőket!
Igazítsuk útba a tőlünk információkat kérőket, tájékoztassuk Őket a városunk kínálta gazdag lehetőségekről! Az sem baj, ha ezt belülről fakadó természetességgel, egy-egy szívélyességet tükröző mosoly kíséretében tesszük. Ezzel is járuljunk hozzá a Sárospatakról alkotott kép formálásához, az itt élők kedvező megítéléséhez!

Sárospatak, 2017. május 18.

Köszönettel:

Sárospatak Város Önkormányzata
Sárospatak és Környéke Turizmusáért Egyesület
Sárospataki Lokálpatrióták Egyesülete

Feltöltő

Fel