Nemzeti tanúsító védjegy garantálja Végardó Fürdő minőségi szolgáltatásait

A Magyar Fürdőszövetség által létrehozott és szakmailag felügyelt nemzeti tanúsító védjegy 2014 óta elérhető a hazai fürdők számára. A védjegy minősítés megkülönböztet, hiteles információkat nyújt a vendégek számára a fürdők közötti választás során.

A sárospataki Végardó Fürdő standfürdő kategóriában négycsillagos minősítést ért el, a védjegyet május 11-én vették át a Magyar Fürdőszövetség Miskolctapolcán megtartott közgyűlésén – közölte lapunkkal a termálfürdőt üzemeltető önkormányzati tulajdonú társaság ügyvezetője. Benkő Barnabás Zoltánné a részletekről azt mondta, még 2016 második felében járt patakon a minősítő bizottság, az egész területet bejárták és nem csak a medencékre hanem minden részletre így a tisztaságra és a környezetre is odafigyeltek. Részletesen megtekintették a gépészeti üzemeltetés eszközeit, a kiszolgáló létesítményeket, de még a dolgozók kompetenciáira is kíváncsiak voltak. A Magyar Fürdőszövetség négycsillagos minősítést adott Végardó Fürdőre strandfürdő kategóriában. A Nemzeti Tanúsító Védjegy öt évig érvényes.

A védjegy tanúsítja, hogy a szolgáltatások minősítése előre meghatározott, a Magyar Fürdőszövetség által kidolgozott szakmai szempontrendszer alapján történik.

Feltöltő

Fel