Húzd fel a nyúlcipőt! pályaavató futóverseny a felújított sportpályán

Április 22-én rendezte a Sárospataki PLASZTIK SE – immár hagyományosan- a HÚZD FEL A NYÚLCIPŐT! elnevezésű városi futóversenyét, melynek ezúttal a felújított STC sportpálya adott helyet.
Mivel e napon adták át hivatalosan is a STC ökölvívótermét és a futópályát, így ez a rendezvény lett a futópálya megnyitó rendezvénye. A régi salakos pálya helyén, egyenletes felületű rekortán anyaggal borított atlétikai pálya várta a versenyzőket.

Bár az időjárás nem volt kegyes hozzánk, a meglehetősen hideg idő ellenére szép számmal voltak jelentkezők a megmérettetésre. Egy-egy kategória résztvevőinek különböző távokat kellett teljesíteniük. A legkisebb versenyzők a 3-4 évesek közül kerültek ki, akik becsülettel, hősiesen küzdve teljesítették a feladatot. Az óvodások és az általános iskola alsó tagozatosai voltak a legaktívabbak, e kategóriákban neveztek a legtöbben. A pozitív példaadás terén a felnőttek is nagyon lelkesnek bizonyultak, mind női mind férfi kategóriában remek versenyzést láthattak a résztvevők, szurkolók. A családi kategóriában kicsik és nagyok együtt, egymást váltva teljesítették a résztávokat, saját képességeikkel hozzájárulva a család sikeréhez.

Összességében elmondhatjuk, hogy remek hangulatú délelőttöt tölthettünk el. Gyerekek, felnőttek és családok együtt, egy emberként szurkoltak az éppen versenyzőknek, akiknek buzdításától volt hangos ezen a napon a felújított STC pálya.

Egyesületünk Smaragd&Diamonds csoportja felkérést kapott, hogy a hivatalos megnyitón mazsorett bemutatóval színesítse a programot. A remek előadásnak köszönhetően kis időre mindenki elfeledkezett a hidegről és hangos tapssal jutalmazták a lányokat.
A STC Ökölvívó Szakosztályának díszvendégeként Erdei Zsolt „Madár” is a nézők között volt, akit elbűvöltek a lányok, így egy közös képpel köszönte meg az előadást.
Köszönjük Sárospatak Város Önkormányzatának támogatását, a STC Ökölvívó Szakosztályának a lehetőséget, A Művelődés Háza és Könyvtárának a technikai segítséget, egyesületünk tagjainak a szervezésben, lebonyolításban nyújtott munkáját!

Minden résztvevőnek és győzteseknek gratulálunk! Reméljük jövőre újból találkozunk!

Addig is: „Egy kicsi mozgás mindenkinek kell….”

Sárospataki PLASZTIK SE beszámolója

Feltöltő

Fel