Április 14-én kezdi a szezont a Zöldút Kerékpárkölcsönző

Húsvéttól teljes nyitva tartással üzemel a sárospataki Zöldút Kerékpárkölcsönző, ahol nem csak kétkerekű, de elektromos és dízel meghajtású négykerekű járműveket is lehet bérelni.

Várhatóan a legnépszerűbb szolgáltatásunk idén is a tereptúra kínálat lesz – véli az ügyvezető, hiszen a járművekkel meredek hegyi terepekre, de ártérre is el tudják vinni a városba látogató turistákat.  Erdős Tamás az INNOVO-PATAK Nonprofit Kft. ügyvezetője azt mondta, a legnagyobb élményt a tereptúrák jelentik, amelynek részeként a Tengerszemre vagy éppen a Hercegkúti pincesorra is ellátogatnak, természetesen végig hegyi utakon. A legnagyobb volument viszont a kerékpár bérlése jelenti, több esetben is tucatnyi járművet igényelnek a csoportok.

Április 14-én már a nyári üzem szerint fogadják a vendégeket egészen ősz végéig. A Facebook oldalon nyereményjáték hirdettek a szezon kezdetére, amelynek díja egy tereptúra, 6 fő részére.

Április közepén egy közös program részeként a sátoraljaújhelyi Futrinka kisvonat érkezik a városba, míg a pataki elektromos és dízel járművek Újhely utcáin és a Zemplén Kalandparknál tűnnek majd fel.

Feltöltő

Fel