IV. Plasztik Est tánccal, zenével

Február 25-én (szombaton) a Sárospataki PLASZTIK Kulturális, Szabadidő és Sport Egyesület negyedik alkalommal rendezte meg a PLASZTIK EST-jét.
Az idei rendezvényt nagy sikernek könyvelheti el az egyesület, hiszen közel 170 vendéget fogadhattunk. A hagyományosan batyus jelleggel szervezett est lényege, hogy a különböző csoportjainkban mazsorettező lányok, szüleik és az egyesület tagjai kötetlen formában ismerkedjenek meg egymással és együtt töltsenek el egy vidám estét.
Az alkalom hivatalos megnyitója után Ők következtek, Ők akikért ez az Egyesület létrejött, a kicsi, nagyobb és legnagyobb mazsorettes lányok. Bár a fellépések előtt az izgalom a tetőfokára hágott az előadások fantasztikusan sikerültek, amit a közönség vastapssal jutalmazott.
A PLASZTIK GYÖNGYÖCSKÉK, a PLASZTIK RUBINT és a PLASZTIK SMARAGD ÉS DIAMONDS csoportjaink csodás koreográfiákkal, gyönyörű ruhákban kápráztatták el a közönséget.
Köszönjük az oktatóknak Noszály Kamillának és Csubákné Gabóczi Erikának a nagyszerű koreográfiákat és a felkészítő munkájukat!

A bemutatók után az Egyesület minden vendégének meglepetés tortával kedveskedett. Köszönjük a finomságot a Kövér Cukrászdának! A meglepetések sora itt azonban nem ért véget, hiszen az anyukák titokban műsorral készültek. A vidám előadás megalapozta az est hangulatát, melyet tovább fokoztunk a tombolasorsolással. A bőkezű támogatóink által felajánlott ajándékok sok családnak szereztek örömet és vigasságot. A batyus bálra a szokáshoz híven a vendégek hozták a finomságokat, amivel szívesen kínálták meg asztaltársaságukat is. A szórakozni vágyó vendégek aztán hajnalig ropták a táncot, amelyhez változatos és minden műfajt felsorakoztató zenét biztosított nekünk Szoták Richárd.
Reméljük mindenki jól érezte magát a mi „kis” közösségünkben! Várjuk a jövő évi folytatást!

Támogatóink:
Geo-Milk Kft., Collegno, Levi Foto, PólóPont, Sárospataki Nyomdaipari Kft., Kőerdő Kft., Csubák Testvérek Pincészet, Gold Furmint Kft., Könyvesbolt (Novák József), Azária Bt., Best Byte Elektronika, Nosztalgia Virágszalon, Kolumbia Ruházati üzlet, Poremba Marianna kéz- és lábápoló, műkörömépítő, Oláh Zsolt egyéni vállalkozó, Beauty Boksz, Póka Tibor órás és Üveg – Porcelán Ajándék üzlet, Cseke Anita kéz- és lábápoló, műkörömépítő, Pájer Nikoletta kozmetikus, Deák Zsuzsa mesterfodrász, Didicsné Zsoldos Edina kéz- és lábápoló, műkörömépítő, Kovács Roland (Kézi Autómosó), Oláh Zsolt férfi-,női-, gyermekfodrász, Ínyenc húsok és készítmények boltja, Jaskó Beatrix, Barabás Csaba tésztakészítő, Kövér Zsolt cukrász, DM Sárospatak, VAY Szakképző Iskola, Fridrik Zsolt – Frézia Virágbolt, Bráda István főborász.
Magánszemélyek, családok
Köszönjük a támogatásukat!

Feltöltő

Fel