A márciusi képviselő-testületi ülés már online is nézhető lesz

Sikeresen megtörtént a február 24-én megtartott képviselő-testületi ülésen az online – valós időben – történő közvetítés próbaüzeme, így a március 31-én esedékes képviselő-testületi ülést teljes biztonsággal nézhetik majd az érdeklődők világszerte a sarospatak.hu oldalon keresztül.

Persze a legfontosabb, hogy a patakiak és az elszármazottak értesüljenek az ülésen történtekről, de a mai technika segítségével valóban bárhonnan, online nézhető a képviselő-testületi ülés – mondta Aros János. A sarospatak.hu-n az ülés alkalmával az adott napon automatikusan megjelenik majd egy felület, amelyre kattintva bárki élőben nézheti a testület munkáját. Az érdeklődők a Zemplén Televízió hozzájárulásával a több kamerával rögzített adást követhetik nyomon. Érdekesség az is, hogy a közvetítés során, ha valaki lemarad egy mondatról, akkor vissza is tekerheti majd a felvételt – tette hozzá Aros János.

A polgármester azt is elmondta, a kiváló minőségű online közvetítéssel is az a céljuk, hogy minél több ember értesüljön a városban történtekről, tartózkodjon bárhol is országban, vagy a nagyvilágban.

Természetesen nem csak asztali gépeken és laptopokon, hanem okos telefonokon és tableteken is nézhető lesz a képviselő-testületi ülés adása.

Feltöltő

Fel