Felhívás az örökös Zempléni Kalárist vagy örökös Zempléni Bokrétát elnyert táncosoknak

FELHÍVÁS AZ
ÖRÖKÖS ZEMPLÉNI KALÁRIST VAGY ÖRÖKÖS ZEMPLÉNI BOKRÉTÁT
ELNYERT TÁNCOSOKNAK

A Zempléni Gyermek Szólótánc Fesztivált 2017 január 20-án huszadik alkalommal rendezi meg A Művelődés Háza és Könyvtára.
E rendezvényre szeretnénk összegyűjteni azokat az egykori, és jelenlegi táncosokat, akik háromszor nyerték el a fődíjat, azaz Örökös Zempléni Kalárist, vagy Örökös Zempléni Bokrétát nyertek. A jelentkezők számára ÖRÖKÖS ASZTALTÁRSASÁGOT szervezünk, amelynek keretében szeretnénk megkínálni őket egy pogácsával, üdítővel, idősebbeket egy pohár borral, s teret kívánunk engedni az emlékek felidézésének, egy kis beszélgetésnek. Amennyiben vállalják, hogy végignézik a versenyző gyermekeket, úgy leadhatják szavazatukat, ki kapja az Örökösök Különdíját.

Az örökös díjazottak közül azoknak a közreműködésével, akik vállalják, a verseny napján egy gálaműsort szervezünk itt Sárospatakon A Művelődés Háza és Könyvtára színpadán. A műsort a Szikes Zenekar kíséri, s természetesen próbalehetőséget is biztosítunk a zenekarral a verseny napján.

Kérjük, hogy névvel, e-mail címmel, telefonszámmal jelentkezzenek a táncosok a darmospisti@freemail.hu e-mail címen, megjelölve az alábbiakat:
–    mikor nyerte el az örökös címet,  milyen tánccal
–    vállalja-e a gálaműsoron a fellépést ( 1.5-2 perces improvizáció egy táncanyagból)
–    amennyiben igen, mely táncanyagot szeretné táncolni, páros tánc esetén ki lenne a párja
–    vállalja-e a verseny megtekintését, azaz részt vesz –e az Örökösök Különdíjának odaítélésében
Annak reményében, hogy minél több egykori kiemelkedő versenyzővel találkozhatunk e jubileumi rendezvényen, várjuk a jelentkezéseket.

Feltöltő

Fel